HomeVoor studenten

Voor studenten

Als mentor en supervisor ben ik verbonden aan de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel. Voor studenten van de Academie betekent dit dat zij gebruik kunnen maken van de mogelijkheid voor leertherapie/leercoaching en intervisie onder supervisie.

Leertherapie/coaching

Voor de therapeutenopleiding en de verschillende coachopleidingen is de leertherapie of de leercoaching een vast onderdeel van de studietaken. Dit betekent dat je vier sessies bij een therapeut of coach moet ondergaan om te werken aan je eigen ontwikkeling (op basis van je POP) en om eens te kijken in de keuken van een ander. Ik heb een open keuken dus ik nodig je uit om, naast de vier verdiepende sessies, eruit te halen wat erin zit. De kosten bedragen €95,00 per sessie van maximaal anderhalf uur.

Intervisie onder supervisie

Een andere verplichte studietaak is intervisie onder supervisie. De intervisiegroepen hebben een groepsgrootte van minimaal drie en maximaal zes studenten. De supervisie duurt drie uur en vindt plaats op een door de groep gekozen locatie aangezien mijn praktijk onvoldoende ruimte biedt aan groepen. De kosten bedragen €240,00 inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Benieuwd of een psychodynamische aanpak iets voor jou is?
Neem direct contact op
© 2024 Forteman