HomeTarieven

Tarieven

Per consult wordt bij therapie of coaching op individuele basis een tarief gehanteerd van € 95,00 per uur, een consult duurt maximaal 1,5 uur. Als therapeut ben ik aangesloten bij beroepsvereniging VBAG en ben ik opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Indien de zorgverzekering dit toelaat, kun je de consulten voor psychodynamische therapie deels vergoed krijgen. Dit betekent dat het niet ten laste komt van het eigen risico. De consulten vallen onder psychosociale zorg. Ziektekostenverzekeraars vergoeden geen coaching.

Het begeleidingstraject bestaat uit:

  • Indien gewenst een kennismakingsgesprek van een half uur. Dit gesprek is kosteloos en heeft als doel dat je kunt bepalen of er voldoende vertrouwen is om samen te werken.
  • Een intake om je (hulp)vraag helder te krijgen en om een behandelplan op te stellen.
  • De daaropvolgende behandeling(en): je werkt samen met mij aan de oplossing of verandering van de problemen of klachten.
  • Een evaluatie. Bij langere trajecten vindt tussentijds een evaluatie plaats. In ieder geval wordt het hele therapeutische traject afgesloten met een evaluatie. Dit vindt plaats in een afsluitend gesprek.

Coaching tarieven voor bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen zijn afhankelijk van het te leveren maatwerk. Hiervoor wordt een offerte opgemaakt.
Tarieven voor trainingen zijn afhankelijk van het thema, de duur en de locatie.

Voor elk traject bij Forteman zijn de algemene voorwaarden van kracht. 

Download algemene voorwaarden

Je kunt hier de behandelovereenkomst downloaden. Deze overeenkomst stuur je ingevuld en ondertekend terug voor de eerste afspraak. Je tekent daarmee tevens voor de algemene voorwaarden.

Download behandelovereenkomst

In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ/TCZ.

                     Logo VBAG Logo RBCZ

Your wound is probably not your fault, but your healing is your responsibility

Denice Frohman


Benieuwd of een psychodynamische aanpak iets voor jou is?
Neem direct contact op
© 2024 Forteman