HomeTrainingen

Trainingen

In samenwerking met AGVI biedt Forteman themadagen aan. Deze vooral op de praktijk gerichte dagen biedt een ieder, en afgestudeerde coaches in het bijzonder, een verdieping aan op de thema's rouwverwerking en relaties. 

Themadag: Rouw is Rauw

Vrijwel ieder mens komt in een fase van zijn leven waarbij hij/zij afscheid moet nemen van iemand of van iets. Behalve rouw bij iemand verliezen door overlijden, kan er ook sprake zijn van rouw wanneer je je baan verliest/hebt verloren, wanneer je gaat/bent gescheiden en niet te vergeten een verbroken vriendschap waarbij je een diepe verbinding hebt gevoeld. Deze hele dag staat helemaal in het teken van een stukje verwerking van dit verlies. 

Themadag: Relaties, bron van vreugde of bron van verdriet?

Hoe ervaar jij relaties, als een bron van vreugde of als een bron van verdriet?

Ieder mens komt in zijn leven vele vormen van relaties tegen, het gezin waar je uit komt, liefdesrelatie(s), vrienden, werk. Wanneer je merkt dat relaties niet altijd soepel verlopen of dat je liefdesrelaties steeds op dezelfde onvervulde wijze verlopen, is de kans groot dat je in het gezin waar je uitkomt, je niet veilig hebt kunnen hechten. Aan het eind van deze dag heb je inzicht gekregen in de combinatie van hechtingspatronen en overlevingsstrategieën.

Benieuwd of een psychodynamische aanpak iets voor jou is?
Neem direct contact op
© 2024 Forteman